Νέα προϊόντα από τη Χρυσή Ζύμη, για όμορφες σπιτικές στιγμές απόλαυσης και ζεστασιάς!

Με τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την έμπνευση που την διακρίνει, η Χρυσή Ζύμη προχωρά για ακόμη μία φορά στο λανσάρισμα νέων προϊόντων που έρχονται να καλύψουν την ανάγκη του καταναλωτή για ποικιλία και νέες γεύσεις.

Έτσι, αναπτύσσει την επιτυχημένη της σειρά Σπιτικά Τρίγωνα παρουσιάζοντας 2 νέες γεύσεις, τα Σπιτικά Τρίγωνα με κρέμα και τα Σπιτικά Τρίγωνα με κιμά.  Οι δύο νέοι κωδικοί ενσωματώνουν τα προϊοντικά χαρακτηριστικά των υπαρχόντων και αποτελούνται από σπιτικό φύλλο ζυμωμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και επιλεγμένα υλικά γέμισης άριστης ποιότητας. Το κλασικό τριγωνικό τους σχήμα κλείνει μέσα του λαχταριστή, πλούσια κρέμα ζαχαροπλαστικής και πεντανόστιμο κιμά από 100% βοδινό κρέας, δημιουργώντας 2 νέες ξεχωριστές προτάσεις που συντροφεύουν γευστικά κάθε στιγμή της ημέρας μας!

Παράλληλα, η Χρυσή Ζύμη προχωρά στο λανσάρισμα μίας ακόμη γεύσης στην κατηγορία της πίτσας και μας παρουσιάζει την pitsa! ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Η νέα pitsa είναι φτιαγμένη από λεπτή κι αφράτη ζύμη ζυμωμένη με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και προζύμι και πλούσια, αγνά υλικά εμπνευσμένα από αυθεντικές, ελληνικές γεύσεις. Έτσι, η φέτα, οι ελιές, η λιαστή ντομάτα, οι πράσινες πιπεριές και φυσικά η πλούσια σάλτσα ντομάτας συνθέτουν μία νέα γεύση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Τα νέα προϊόντα Χρυσή Ζύμη ήρθαν για να μας χαρίσουν ακόμη περισσότερες στιγμές απόλαυσης και ζεστασιάς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε…Πέτυχε!