Αυτή τη Σαρακοστή δε θα χρειαστεί να αντισταθείτε στην απόλαυση αφού και φέτος στα Everest μπορείτε να βρείτε λαχταριστές νηστίσιμες προτάσεις!

Από 18 Μαρτίου και για όλη τη περίοδο της Σαρακοστής, τα everest σας προτείνουν ένα μενού με νέες αλλά και κλασικές αγαπημένες γευστικές νηστίσιμες προτάσεις!

Ξεκινήστε τη μέρα σας με αλμυρές γεύσεις απολαμβάνοντας νηστίσιμες πίτες: σπανακόπιτα, πατατόπιτα και πίτα λαχανικών. Συνεχίστε με μοναδικούς νηστίσιμους συνδυασμούς σαλάτας, sandwich και burger: το αγαπημένο Burger με μπιφτέκι γαρίδας, το ζουμερό Burger με μπιφτέκι λαχανικών ή το λαχταριστό sandwich με κολοκυθοκεφτέ, ενώ μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το φετινό new entry μπαγκετίνι με κεμπάπ λαχανικών! Και αν ονειρεύεστε γλυκό, τίποτα πιο δροσιστικό από ένα ζελέ φράουλα ή ροδάκινο!

Και μην ξεχνάτε ότι στα everest μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο ποικιλίες καφέ: 100% Superior Arabica ή Fine Brazilian Blend από τη γωνία ever-coffee σε απίστευτη τιμή από 1€! Συνοδεύστε τον με ένα νηστίσιμο donut με πραλίνα ή κρέμα Βαυαρίας ή την αγαπημένη σας μπουγάτσα και μηλόπιτα στη νηστίσιμη εκδοχή τους!

Στα everest και φέτος η νηστεία γίνεται αφορμή για περισσότερες λαχταριστές γευστικές προτάσεις!

www.facebook.com/everest.gr  

www.everest.com.gr