Tα Μεσογειακά της Goody’s επιστρέφουν με αγαπημένες συνταγές και νέες γευστικές προτάσεις μόνο από 1,7€!

Τα Μεσογειακά της Goody’s προσκαλούν και φέτος τους λάτρεις των μεσογειακών γεύσεων σ’ ένα γευστικό ταξίδι! Απολαυστικές προτάσεις με βάση τα φρέσκα ψητά λαχανικά που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή!!

Τα Μεσογειακά της Goody’s επιστρέφουν με καθιερωμένα αγαπημένα πιάτα όπως τα Γεύματα Μεσογείου με γαρίδες ή καλαμαράκια, το Burger με καλαμαράκια, το Club με ψητά λαχανικά & η μακαρονάδα Goodissimo με γαρίδες.

Αυτή τη χρονιά το μενού εμπλουτίζεται με νέες προτάσεις που θα εντυπωσιάσουν: τα τραγανά Φιλετίνια αληθινής γαρίδας, τη μακαρονάδα Goodissimo με λαχανικά, το Σάντουιτς με φιλετίνια γαρίδας τη σαλάτα Μάνης με ψητά λαχανικά, τομάτα, φρέσκο κρεμμύδι και ελαιόλαδο, και τη Σαλάτα Caesars με φιλετίνια Γαρίδας.

Αναζητήστε τα Good Deals Μεσογειακών από 3,95 € στα εστιατόρια Goodys αλλά και μέσω της υπηρεσίας Goodys Delivery Service στο 18365 για να τα απολαύσετε στο σπίτι με την παρέα σας!

Ακόμα μια χρονιά, η παράδοση εξελίσσεται με τα Μεσογειακά της Goody’s προσφέροντας τις πιο γευστικές προτάσεις στις πιο οικονομικές τιμές!