Το πιο γευστικό «παρών» έδωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Χρυσή Ζύμη στο Spetses Mini Marathon, το μεγαλύτερο multi-sport event στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στις 5-7 Οκτωβρίου, προσφέροντας στιγμές απόλαυσης στους αθλητές και τους επισκέπτες του νησιού!

Την Παρασκευή, η Χρυσή Ζύμη και ο πρωταθλητής κολύμβησης Στέφανος Δημητριάδης, υποδέχτηκαν γονείς και παιδιά στο Cine Τιτάνια σε μία ενδιαφέρουσα ομιλία σχετικά με την «Αθλητική Διατροφή στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία», ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε η δράση «Τρέχουμε με την Καρδιά μας» που υλοποίησε η Χρυσή Ζύμη για να στηρίξει το σημαντικό έργο του οργανισμού «Μαζί για το παιδί». Η συγκεκριμένη δράση είχε καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου εξαιρετικά μεγάλη απήχηση στο κοινό, που με χαρά φόρεσε τις μπλούζες, διέδωσε το μήνυμα και έτσι η κοινωνική προσφορά της Χρυσής Ζύμης ενδυναμώθηκε ακόμη περισσότερο!

Το Σάββατο, η  μυρωδιά από τις σπιτικές πίτες, που δημιούργησαν οι Γυναίκες του Συλλόγου Σπετσών με δικές τους συνταγές και με παραδοσιακά φύλλα Χρυσή Ζύμη, πλημμύρισε την πλατεία του Ποσειδωνίου και πλήθος κόσμου κεράστηκε από το χαρακτηριστικό, ειδικά διαμορφωμένο van της Χρυσής Ζύμης.

Η Κυριακή, τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, έκλεισε με το γευστικότερο πρωινό κέρασμα, αφού τόσο αθλητές όσο και μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του νησιού απόλαυσαν φρεσκοψημένα Σπιτικά Τρίγωνα με Ταχίνι, μέλι και κανέλα αλλά και Σπιτικά Τρίγωνα με Γλυκοπατάτα, παίρνοντας τις πιο γευστικές δόσεις θρεπτικής ενέργειας!

Από το van της Χρυσής Ζύμης κεράστηκαν επίσης η Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή, ο πρωταθλητής κολύμβησης Στέφανος Δημητριάδης και ο προπονητής κολύμβησης Χρήστος Μποφίλιος αλλά και η blogger δημοσιογράφος Μυρτώ Κάζη, που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μπροστά του, απολαμβάνοντας κεράσματα και φορώντας τις  χαρακτηριστικές μπλούζες της ενέργειας «Τρέχουμε με την καρδιά μας»!

 

Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε…Πέτυχε!