Το MILKO Τουρνουά 3X3 δίνει ενέργεια στη ζωή εκατοντάδων παιδιών τα Σαββατοκύριακα, χαρίζοντάς τους μοναδικές στιγμές χαράς και παιχνιδιού! Περισσότερα από 1.000 παιδιά συμμετείχαν στις 5 διοργανώσεις κατά τα 4 τελευταία Σαββατοκύριακα και διασκέδασαν με την ψυχή τους, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Επειδή το μπάσκετ ποτέ δεν σταματά, το τουρνουά συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο (6 και 7 Οκτωβρίου) στο Μεσολόγγι και τα Γιαννιτσά. Το επόμενο Σαββατοκύριακο (13 και 14 Οκτωβρίου) το ραντεβού είναι στην Αργυρούπολη και στο Καλοχώρι Εχεδώρου, ενώ το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Οκτωβρίου το MILKO σας περιμένει στην Αγ. Παρασκευή και στο Σκούταρι Σερρών.

MILKO και μπάσκετ πάνε μαζί, γιατί το MILKO από τη ΔΕΛΤΑ δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Το μήνυμα «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ» του MILKO, ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, έτσι τα MILKO Τουρνουά 3×3 ενθαρρύνουν τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Αναλυτικές πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του MILKO www.milko.gr