Δύο σημαντικά βραβεία στην κατηγορία «Mobile Εφαρμογές για Λιανεμπόριο και Καταναλωτές» απέσπασε η νέα εφαρμογή των everest, στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Mobile Excellence Awards 2018 powered by DIS, των βραβείων που συνδιοργάνωσαν για 4η συνεχή χρονιά η Boussias Communications και το Εργαστήριο “ELTRUN” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το everest app αποτελεί ένα σύγχρονο και λειτουργικό εργαλείο, μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να παραγγείλει εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα του προϊόντα, επιλέγοντας τον τρόπο και την ώρα παραλαβής της παραγγελίας του, είτε μέσω delivery, είτε μέσω take away. Η επιτροπή των βραβείων επιβράβευσε την καινοτομία και τη λειτουργικότητα του everest app, απονέμοντας του το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Mobile Service for Consumers” και το Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Mobile Commerce”.

Κατά την παραλαβή των βραβείων η κ. Στέφη Αναρούσου, CRM & ecommerce Manager των everest, δήλωσε: “Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βραβευόμαστε σήμερα για το everest app. Για εμάς στα everest η βελτιστοποίηση της εμπειρίας των καταναλωτών μας σε κάθε επαφή τους με τη μάρκα αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα. Οι νέες τεχνολογίες μας προσφέρουν πολλές δυνατότητες προς αυτή την κατεύθυνση, βοηθώντας μας να εξασφαλίσουμε για το κοινό μας την καλύτερη δυνατή online εμπειρία.”

Μέσω των Mobile Excellence Awards κάθε χρόνο διακρίνονται και επιβραβεύονται επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους, για την ανάπτυξη mobile εφαρμογών που αναβαθμίζουν τη λειτουργία τους, το marketing και την εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Τα everest συνεχίζουν δυναμικά την πορεία του digital transformation, σχεδιάζοντας διαρκώς νέες υπηρεσίες με στόχο τη βελτίωση της καταναλωτικής εμπειρίας, οι οποίες αναμένεται να παρουσιαστούν στο άμεσο μέλλον.