Η ΔΕΛΤΑ στηρίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά το MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 που ξεσηκώνει τους νέους όλης της Ελλάδας πρεσβεύοντας τις αξίες του αθλητισμού, καθώς είναι ο Χρυσός Χορηγός των τουρνουά μπάσκετ «MILKO 3Χ3» που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.), ενός πολύ επιτυχημένου τουρνουά που έγινε θεσμός!

MILKO και μπάσκετ πάνε μαζί, γιατί το MILKO δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 θα ταξιδέψει συνολικά σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, Αττική, Θήβα, Σπάρτη, Αγρίνιο, Ηράκλειο, Φάρσαλα, Καλαμαριά, Σέρρες, Κοζάνη και πολλές ακόμη. Οι μικροί επίδοξοι μπασκετμπολίστες, αγόρια και κορίτσια 8 έως 18 ετών, δίνουν κάθε Σαββατοκύριακο τον καλύτερό τους εαυτό, βάζουν αμέτρητα καλάθια και έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα από το MILKO.

Η φετινή διοργάνωση ξεκινά το Σαββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου στη Δημοτικό Στάδιο Θήβας, το επόμενο Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου-1 Απριλίου σε Νέα Σμύρνη και Πολύγυρο, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες 7 διοργανώσεις, εντός της 1ης περιόδου του τουρνουά μέχρι το καλοκαίρι, σε ακόμη 12 πόλεις της Ελλάδας.

Αναλυτικές πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του MILKO www.milko.gr.