10.000 κιλά λαχανικών και αλληλεγγύης ήταν το ελπιδοφόρο μήνυμα του πρώτου περιπάτου 1.000 μέτρων «Κάνε ένα βήμα για την υγιεινή διατροφή», που διοργανώθηκε από τον Μπάρμπα Στάθη τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και πολλά χαμόγελα εκατοντάδες συμμετέχοντες όλων των ηλικιών έλαβαν μέρος στην ξεχωριστή εκδήλωση. Για κάθε συμμετοχή ο Μπάρμπα Στάθης με τη σειρά του προσέφερε 10 κιλά λαχανικών, συγκεντρώνοντας την ποσότητα των 10.000 κιλών για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Θεσσαλονίκης.

Η ξεχωριστή αυτή ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από τον Μπάρμπα Στάθη, είχε ως στόχο αφενός να συμβάλλει ενεργά στις ανάγκες της κοινωνίας, δίνοντας έμφαση στις διαχρονικές αξίες της αλληλεγγύης και της αγάπης για το συνάνθρωπο και αφετέρου να εμφυσήσει σε γονείς, παιδιά και νέους την αξία της υγιεινής διατροφής, της άσκησης και του φυσικού τρόπου ζωής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σε όσους έλαβαν μέρος, δόθηκαν τσάντες συμμετοχής με αναμνηστικά δώρα, στα οποία συμπεριλαμβάνονταν το βιβλίο «30 συνταγές με λαχανικά» καθώς και το εκπαιδευτικό βιβλίο για παιδιά «Ο θησαυρός των λαχανικών».

Ο Μπάρμπα Στάθης, για σχεδόν 50 χρόνια, βρίσκεται στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας και στηρίζει την ελληνική οικονομία, την κοινωνία και τους Έλληνες αγρότες, προσφέροντας καθημερινά στο τραπέζι μας τη φρεσκάδα των προϊόντων της ελληνικής γης.


 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα ΜΜΕ για τις δράσεις του Μπάρμπα Στάθη:

www.barbastathis.com

Facebook:  www.facebook.com/barbastathis.gr

Instagram: @barbastathis

Youtube:http://www.youtube.com/c/BarbaStathiscom