Το MILKO Τουρνουά 3X3 δίνει χρώμα στη ζωή εκατοντάδων παιδιών τα Σαββατοκύριακα, χαρίζοντάς τους μοναδικές στιγμές χαράς και παιχνιδιού, με πολλά δώρα και εκπλήξεις! Περισσότερα από 1.300 παιδιά συμμετείχαν στις 5 διοργανώσεις κατά τα 3 τελευταία Σαββατοκύριακα και διασκέδασαν με την ψυχή τους, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Επειδή το basket ποτέ δεν σταματά, το τουρνουά συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο (30/9-1/10) στο Λευκώνα Σερρών, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου. Το επόμενο Σαββατοκύριακο (7 και 8/10) το ραντεβού είναι στη Μονεμβασιά, στην Κεντρική Πλατεία, και στην Καρδίτσα,  επίσης στην Κεντρική Πλατεία.  Το Σαββατοκύριακο 14 και 15/10 το MILKO σας περιμένει στον Αγ. Δημήτριο, στο 2ο Λύκειο, και στα Γιαννιτσά, στον πεζόδρομο.

MILKO και Αθλητισμός πάνε μαζί, γιατί το MILKO από τη ΔΕΛΤΑ δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Το μήνυμα του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ» ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από το μπάσκετ, έτσι τα MILKO Τουρνουά 3×3 ενθαρρύνουν τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο MILKO 3X3 και ηλεκτρονικά, κάνοντας κλικ εδώ www.milko.gr