milko_pistepseto_straightfontΤο επιτυχημένο τουρνουά μπάσκετ MILKO 3Χ3, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με το MILKO της ΔΕΛΤΑ,  έρχεται να ξεσηκώσει και πάλι τους νέους όλης της Ελλάδας, σε κάθε γειτονιά!  Το παιχνίδι συνεχίζεται, με πολλά δώρα και μεγάλες εκπλήξεις! Οι μικροί επίδοξοι μπασκετμπολίστες κάθε σαββατοκύριακο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, διασκεδάζουν με την ψυχή τους, βάζουν αμέτρητα καλάθια και κερδίζουν αναμνηστικά δώρα από το MILKO.

Το ταξίδι συνεχίζεται, και το πρώτο ραντεβού για τη φθινοπωρινή σεζόν έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτεμβρίου στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής. Το επόμενο Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου στην Πάρο και στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, ενώ το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου το MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο και στη Σκύδρα Πέλλας.

Στις 13 διοργανώσεις που έγιναν από το Μάρτιο έως τον Ιούνιο 2017, συμμετείχαν περισσότερα από 5.000 αγόρια και κορίτσια, 8 ως 18 ετών, σε διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα (στην Καλαμάτα, στο Καρπενήσι, στο Κερατσίνι, στη Νέα Καλλικράτεια, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, στις Σέρρες, στο Χαϊδάρι και σε πολλές ακόμη) αγκαλιάζοντας για ακόμη μια φορά το Milko Τουρνουά 3Χ3 το οποίο αποτελεί αναμφισβήτητα μια μοναδική διοργάνωση που την περιμένουν με ανυπομονησία μικροί και μεγάλοι. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν αναδειχτεί μέχρι τώρα 22 μεγάλοι τυχεροί, 2 εκ των οποίων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά μια προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ, ενώ οι υπόλοιποι κέρδισαν εισιτήρια για το Τουρνουά Ακρόπολις και δωροεπιταγές αθλητικών ειδών!

MILKO και μπάσκετ πάνε μαζί, γιατί το MILKO από τη ΔΕΛΤΑ δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Το μήνυμα «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ» του MILKO, ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, έτσι τα MILKO Τουρνουά 3×3 ενθαρρύνουν τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Αναλυτικές πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του MILKO www.milko.gr

 

logo milko tournoua 3X3