Η Goody’s εγκαινίασε το νέο κατάστημα Goody’s Burger House, στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο!

Το νέο Goody’s Burger House άνοιξε τις πόρτες του στον περιφερειακό δρόμο προς Άνω Μερά (100m από την πλατεία) για να υποδεχθεί Έλληνες και ξένους επισκέπτες σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, όπου μπορούν να δοκιμάσουν μοναδικά burgers, λαχταριστά club sandwiches και όλες τις κλασικές αγαπημένες γεύσεις Goody’s. Η μοναδική εμπειρία Goody’s Burger House στο πλέον κοσμοπολιτικό νησί του αιγαίου είναι o ιδανικός συνδυασμός για το φετινό καλοκαίρι!

Aπό τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας του καταστήματος, η υποδοχή του κόσμου είναι ιδιαίτερα θετική. Συνδυάζοντας ιδανικά την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με το σύγχρονο σχεδιασμό του Goody’s Burger House, το κατάστημα αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις των burgers, προσφέρoντας απολαυστικά γεύματα από μία ευρεία γκάμα επιλογών, ενώ αναμένεται να γίνει σημείο αναφοράς για το νησί της Μυκόνου.

Η άφιξη του Goody’s Burger House στη Μύκονο εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου για περαιτέρω ανάπτυξη σε τουριστικές περιοχές. Μαζί με την έντονη παρουσία του Ομίλου σε ΣΕΑ, αεροδρόμια και πλοία συνεχίζεται η ανάπτυξη σε στρατηγικά σημεία σε περιοχές υψηλής τουριστικής κίνησης.

Η αλυσίδα Goody’s Burger House σήμερα αριθμεί 114 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων τα 86 έχουν μετεξελιχθεί σε Goody’s Burger House, συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό τη δυναμική της ανάπτυξη, παρουσιάζοντας την επόμενη μέρα στην εστίαση σε επίπεδο εμπειρίας, περιβάλλοντος και εξυπηρέτησης.