Το Milko της ΔΕΛΤΑ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζουν την κοινή τους πορεία και ταυτίζονται για μια ακόμα φορά μέσα από τις αξίες που μοιράζονται εδώ και χρόνια.

Ο απόλυτος πρεσβευτής της καμπάνιας του Milko #pistepseto, επανέρχεται δυναμικά ταράζοντας τα νερά με μια ξεχωριστή ταινία, που συγκινεί και εμπνέει τα νέα παιδιά μιλώντας κατευθείαν στην καρδιά τους!

Ο Super Star του ΝΒΑ και της Εθνικής Ελλάδος, με αφορμή και όχημα το μπάσκετ, αφηγείται με μοναδικό τρόπο, τη δική του αλήθεια για τη ζωή, δίνοντας έμφαση κυρίως στην αξία της διαδρομής, στον κόπο και στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει κάθε άνθρωπος για να κυνηγήσει το όνειρό του, όσες δυσκολίες και εμπόδια και αν συναντήσει στην πορεία.

Με φόντο ρεαλιστικές urban εικόνες της σύγχρονης πόλης παρουσιάζεται με απίστευτα κινηματογραφικό τρόπο η Αθήνα του σήμερα μέσα από τα μάτια των απλών ανθρώπων.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο παρέα με το Milko, συγκινεί και εμπνέει τα νέα παιδιά και τα προτρέπει να πιστέψουν στον εαυτό τους και να παλέψουν για τα όνειρά τους πάντα με το κεφάλι ψηλά. Διότι μόνο αν πιστέψουν στον εαυτό τους, όπως έκανε ο ίδιος, θα καταφέρουν να γράψουν τη δική τους ιστορία.

Σας καλούμε να την απολαύσετε… #pistepseto