Το MILKO από τη ΔΕΛΤΑ στηρίζει για ακόμη μια φορά τον αθλητισμό, μέσω των μπασκετικών τουρνουά «3on3 streetball»,  που συνδιοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) με 3 δήμους και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στο πλαίσιο ανάπτυξης και διάδοσης της καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) στη χώρα μας.

Τα τουρνουά, έχοντας σαν βασικό μήνυμα «ΤΑΠΑ στη ΒΙΑ και το ΡΑΤΣΙΣΜΟ», θα πραγματοποιηθούν στις περιοχές Ελευσίνα (17 & 18 Ιουνίου), Γαλάτσι (24 & 25  Ιουνίου) και Χανιά (1 & 2 Ιουλίου). Στις περιοχές αυτές θα στηθούν γήπεδα μπάσκετ, όπου συμμετέχοντες όλων των ηλικιών και των δύο φύλων, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν μαζί με μεγάλα αστέρια του Ελληνικού Μπάσκετ!

MILKO και μπάσκετ πάνε μαζί, γιατί το MILKO δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Το μήνυμα του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ» ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από το μπάσκετ, ενθαρρύνοντας τους συμμετέχοντες όλων των ηλικιών να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το εθνικό μας άθλημα, με ψηλά το κεφάλι.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα τουρνουά (σημεία & ώρες των διοργανώσεων και τρόπος δήλωσης συμμετοχής σε αυτές) μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του MILKO στο facebook https://www.facebook.com/milko/