H εταιρία everest αναδείχθηκε ανάμεσα στις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2016 στο πλαίσιο των Βραβείων Corporate Superbrands Greece 2016, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 20 Μαρτίου.

Η διάκριση αφορά την κατηγορία εστίασης στην οποία ξεχώρισαν συνολικά 7 εταιρίες, και βασίστηκε σε βαθμολογία που έδωσαν η Κριτική Επιτροπή του θεσμού καθώς και το κοινό με βάση τα παρακάτω κριτήρια:

  1. Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας και Δύναμη Φήμης
  2. Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια
  3. Εταιρική Υπευθυνότητα

Η επιβράβευση αυτή μας γεμίζει υπερηφάνεια, γιατί αποτελεί το επιστέγασμα της διαρκούς προσπάθειάς μας για την ανάδειξη της μάρκας μας ως κορυφαία επιλογή των καταναλωτών. Το γεγονός ότι η διάκριση αυτή προέρχεται και από την επιλογή του κοινού, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά, ενώ η ευθύνη απέναντι στους καταναλωτές μας, γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Η everest αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της για καινοτομία τόσο σε επίπεδο προϊόντων, όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών από την αρχή της λειτουργίας της.

Ο διαγωνισμός Corporate Superbrands Greece 2016, εντάσσεται στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands και έχει ως σκοπό να αναδείξει τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.