milko_pistepseto_straightfont

Οι καμπάνιες επικοινωνίας του MILKO της ΔΕΛΤΑ βραβεύθηκαν με οκτώ σημαντικές διακρίσεις  στα Ermis Awards 2016, σε πολλαπλές κατηγορίες.

Μέσα από μοναδικές εμπνευσμένες ιδέες που αναδεικνύουν τη φιλοσοφία και το DNA του MILKO, η ΔΕΛΤΑ  σε συνεργασία με τη RASCAL, συνεχίζει να δημιουργεί  ξεχωριστές καμπάνιες και εμπειρίες που προσθέτουν επιπλέον αξία στους καταναλωτές της, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται από τις πολλαπλές βραβεύσεις στα Ermis Awards  που αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η καμπάνια «The Big Hoops» δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της επικοινωνιακής στρατηγικής του MILKO σε συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αποτελεί ένα interactive video game μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, που απέσπασε συνολικά 2 βραβεία Ermis, SILVER Ermis στην κατηγορία CRAFT & FUNCTION και BRONZE Ermis στην κατηγορία WEBSITES.

Επίσης, πολλές ήταν και οι βραβεύσεις για την καμπάνια του MILKO Φράουλα, τόσο στο digital όσο και στο ad, καθώς παρουσίασε με έναν πολύ χιουμοριστικό και ιδιαίτερο τρόπο το μεγάλο έρωτα  του MILKO με τη δροσερή φράουλα. Η συγκεκριμένη καμπάνια απέσπασε συνολικά 3 SLIVER Ermis στις κατηγορίες Webisodes, Outdoor Panels και Καταχωρήσεις.

Με αφορμή τα 30 χρόνια του MILKO στην ελληνική αγορά, τιμήθηκαν με δύο ακόμη BRONZE Ermis, οι καμπάνιες «Τότε & Τώρα MILKO» στην κατηγορία Social Media και «MILKO Show 30 Years» στην κατηγορία Online Film. Ένα επίσης SILVER Ermis απέσπασε η σελίδα Facebook του MILKO στην κατηγορία Social Media.

Η ΔΕΛΤΑ μέσω του MILKO ξεχωρίζει σε σημαντικές διοργανώσεις, όπως αυτή των Ermis Awards, παρουσιάζοντας καινοτόμες ιδέες και ξεχωριστές καμπάνιες, με στόχο να ανανεώνει διαρκώς τη σχέση της με το ελληνικό νεανικό κοινό.