Το MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3, ένα από τα πιο επιτυχημένα τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, έρχεται να ξεσηκώσει τους νέους όλης της Ελλάδας, σε κάθε γειτονιά! Η ΔΕΛΤΑ συνεχίζει να στηρίζει και φέτος τους νέους και τον αθλητισμό, μέσω της διοργάνωσης «MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3» της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.), ενός τουρνουά που έγινε θεσμός!

Στο MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια 8 έως 18 ετών. MILKO και μπάσκετ πάνε μαζί, γιατί το MILKO δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 θα ταξιδέψει σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, στην Καλαμάτα, στο Καρπενήσι, στο Κερατσίνι, στη Νέα Καλλικράτεια, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, στις Σέρρες, στο Χαϊδάρι και πολλές ακόμη.  Όλα τα παιδιά, διασκεδάζοντας με την παρέα τους αγκαλιά με την πορτοκαλί μπάλα στο MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3, κερδίζουν αναμνηστικά δώρα και διεκδικούν μεγάλα έπαθλα από το MILKO.

Η αυλαία ανοίγει το Σαββατοκύριακο 18-19/3 στο Χαϊδάρι, στο Αθλητικό Κέντρο Χαϊδαρίου (Γ’ Σεπτεμβρίου & Ηρώων Πολυτεχνείου).

Αναλυτικές πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του MILKO www.milko.gr.

 

milko_pistepseto_straightfont