Χωριάτικο φύλλο Ολικής Άλεσης και Σπιτική Τυρόπιτα με φύλλο Ολικής Άλεσης και Γιαούρτι

Η Χρυσή Ζύμη φέρνει μία νέα γευστική πρόταση, υψηλής διατροφικής αξίας, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Προϊόντα ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ, ζυμωμένα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και με αλεύρι από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού, αποτελούν πηγή φυτικών ινών που συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού μας.

Το Χωριάτικο φύλλο ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ από την Χρυσή Ζύμη είναι μαλακό και ελαστικό, όπως το σπιτικό. Συνδυάζει την πλούσια γεύσης της ολικής άλεσης με την αυθεντική χονδρή υφή του χωριάτικου φύλλου, για δημιουργίες τόσο νόστιμες, που θα σας ζητούν τη συνταγή!

Για όσους είναι πρωτοπόροι και αγαπούν την καινοτομία, ήρθε η νέα Σπιτική Τυρόπιτα με φύλλο ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ & γέμιση από Γιαούρτι, από την Χρυσή Ζύμη. Το χωριάτικο φύλλο ολικής άλεσης παντρεύεται τη μυζήθρα και τη φέτα, για πρώτη φορά σε μία γέμιση μοναδική με εκλεκτό γιαούρτι!

Τα νέα προϊόντα Χρυσή Ζύμη ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ συνδυάζουν τη σπιτική απόλαυση & νοστιμιά, με τις πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες της ολικής άλεσης & του γιαουρτιού για τον οργανισμό μας!

Όλη η νοστιμιά της πίτας. Όλα τα οφέλη της Ολικής Άλεσης.