ε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και στα πλαίσια δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Μπάρμπα Στάθης, θυγατρική της Vivartia και μέλος του Ομίλου MIG, για μια ακόμη χρονιά σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί» υλοποίησαν πρόγραμμα για την κάλυψη αναγκών σίτισης των παιδιών που στηρίζει η Ένωση.

Για την ενέργεια αυτή η Μπάρμπα Στάθης δημιούργησε ένα video που αναδεικνύει τα διατροφικά οφέλη των λαχανικών και τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει η κατανάλωση τους. Το video προβλήθηκε τόσο στο youtube όσο και στη σελίδα του Μπάρμπα Στάθη στο Facebook προτρέποντας τους χρήστες να διαδώσουν το μήνυμα της σωστής διατροφής.

Στα πλαίσια αυτής της ενέργειας η Μπάρμπα Στάθης προσφέρει 10.000 κιλά λαχανικά για τις καθημερινές ανάγκες σίτισης των παιδιών που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».

Στον Μπάρμπα Στάθη βασικό μας μέλημα είναι η στήριξη των συνανθρώπων μας με προτεραιότητα στο παιδί και στην οικογένεια, συμβάλλοντας εμπράκτως στην κάλυψη αναγκών σίτισης και την στήριξη της Ελληνικής οικογένειας.