H ΔΕΛΤΑ δίνει το παρόν τη Κυριακή 13 Νοεμβρίου στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ως επίσημος υποστηρικτής του. Πρεσβεύοντας τις αξίες της σωστής διατροφής και του αθλητισμού, η Ομάδα Άθλησης των εργαζομένων της ΔΕΛΤΑ θα τρέξει και φέτος στο Μαραθώνιο, στα 10χλμ και στα 5χλμ.

Η ΔΕΛΤΑ, θυγατρική της Vivartia και μέλος του Ομίλου MIG, συμμετέχει και φέτος στη μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση και «τρέχει» για καλό σκοπό, αφού για κάθε χιλιόμετρο που θα διανύουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας, η ΔΕΛΤΑ θα προσφέρει 1 λίτρο φρέσκο γάλα στα παιδιά των σωματείων που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».

Επιπλέον, παιδιά από τα σωματεία που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί» θα τρέξουν μαζί με την Ομάδα Άθλησης των εργαζομένων της εταιρείας, βιώνοντας αφενός την εμπειρία μιας γιορτής του αθλητισμού διεθνούς εμβέλειας και αφετέρου τις αξίες που αυτή πρεσβεύει.

Η ΔΕΛΤΑ θα προσφέρει στους δρομείς μπάρες δημητριακών Vitaline, ενισχύοντας την αντοχή τους και βοηθώντας τους να διατηρήσουν με έναν υγιεινό και απολαυστικό τρόπο την ενέργειά τους, έως τον τερματισμό.