Τα everest σε προσκαλούν σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του καφέ προσφέροντας εκλεκτές ποικιλίες χαρμανιών από διαφορετικές περιοχές του κόσμου. Τα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής όπως το κλίμα, το υψόμετρο και ο τρόπος συγκομιδής των κόκκων του καφέ προσδίδουν σε κάθε χαρμάνι τα γευστικά εκείνα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Το ταξίδι συνεχίζεται με το Africa Wild Limited Edition. Ένα νέο χαρμάνι από την Αφρικανική Ήπειρο, γνωστή και ως «Μητέρα του Καφέ», το οποίο παρασκευάζεται αποκλειστικά για τα everest και ξεχωρίζει για το έντονο δυνατό του άρωμα, ενώ ξυπνάει όλες τις αισθήσεις με το ζωηρό τελείωμά του.

Τα everest έχουν ξεχωρίσει για τη μεγάλη ποικιλία επιλογών στην απόλαυση του καφέ. Το φημισμένο χαρμάνι 100% Superior Arabica με διαλεγμένους κόκκους από σπάνιες ποικιλίες αποτελεί μια κλασική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ, ενώ το διαφορετικό Fine Brazilian Blend είναι ένα απολαυστικό χαρμάνι από κόκκους μοναδικής ποιότητας, που καλλιεργούνται στα υψίπεδα της Βραζιλίας και έχει τους δικούς του φανατικούς οπαδούς. Τώρα, το νέο χαρμάνι Africa Wild Limited Edition έρχεται για να μας ταξιδέψει στην αφρικανική σαβάνα με τη μοναδική του γεύση.

Δοκίμασέ το μόνο στα everest και μόνο για λίγο!