Τα MILKO Τουρνουά 3Χ3 συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα. Ταξιδεύοντας σε πόλεις, χωριά, δήμους και πλατείες, γεμίζουν χαμόγελα τους μικρούς φίλους του MILKO και τους χαρίζουν μοναδικά δώρα.

Τα επόμενα ραντεβού για όσους διψούν για μπάσκετ, έχουν δοθεί το Σαββατοκύριακο (22-23/10) στο Ναύπλιο, στην Πλατεία Φιλελλήνων, στις 29-30/10 στην Πύλο, στην Κεντρική Πλατεία Πύλου «Τριών Ναυάρχων», στις 5-6/11 στα Μέγαρα, στην Κεντρική Πλατεία Μεγάρων και τέλος, η αυλαία για φέτος πέφτει το Σαββατοκύριακο (12-13/11) στην Αθήνα, στου Παπάγου, 7ης Μεραρχίας & Λ. Στρατηγού Παπάγου.

Από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι τώρα, τα MILKO Τουρνουά 3X3, που διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, έχουν ταξιδέψει στη Θήβα, στην Κατερίνη, στο Άργος, στη Γαλάτιστα, στην Αργυρούπολη και στη Θεσσαλονίκη με τις συμμετοχές να ξεπερνούν συνολικά τις 1.500! Οι μικροί μπασκετμπολίστες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έβαλαν αμέτρητα καλάθια, ακολουθώντας το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ» το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

MILKO και Αθλητισμός πάνε μαζί, γιατί το MILKO από τη ΔΕΛΤΑ δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Το MILKO σας περιμένει λοιπόν για να παίξετε μπάσκετ μαζί!

Δηλώστε συμμετοχή και ηλεκτρονικά, κάνοντας κλικ εδώ www.milko.gr