Η ΔΕΛΤΑ, με την αγαπημένη σειρά παιδικών προϊόντων SMART, στέκεται έμπρακτα δίπλα στα περισσότερα από 30.000 παιδιά που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί». Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η ΔΕΛΤΑ ήταν χορηγός της μεγάλης συναυλίας που πραγματοποίησε η Ένωση, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο της επετείου των 20 χρόνων λειτουργίας της, με σκοπό την εξεύρεση πόρων οι οποίοι θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στους σκοπούς της.

Η συναυλία, με τίτλο «Με τα φτερά της ποίησης», ήταν μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και του Στέφανου Κορκολή, που ενθουσίασαν το κοινό γεμίζοντας το Ηρώδειο και συμβάλλοντας στην επιτυχία της βραδιάς.

Η ΔΕΛΤΑ, θυγατρική της Vivartia, μέλος του ομίλου MIG, με συνέπεια και συνέχεια στηρίζει την κοινωνία, δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά, σε συνεργασία με έγκριτους φορείς και ιδρύματα, όπως είναι το «Μαζί για το Παιδί».

Τα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας ΔΕΛΤΑ Smart, είναι μελετημένα και κατάλληλα εμπλουτισμένα για να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών ανάπτυξης & εξέλιξης των παιδιών προσχολικής & σχολικής ηλικίας, στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής & ενός υγιεινού τρόπου ζωής.