Λατρεύεις το μπάσκετ; Θέλεις να παίξεις «3 on 3» με την παρέα σου υπό το βλέμμα των Διαμαντίδη, Σπανούλη, Παπαλουκά και άλλων super star του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ;

Μια μοναδική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι φίλοι του MILKO από τη ΔΕΛΤΑ στο πρώτο Glyfada 3 on 3 International Tournament που θα λάβει χώρα στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας το διήμερο 1 & 2 Οκτωβρίου.

To MILKO ως χορηγός στη νέα αυτή μπασκετική διοργάνωση θα είναι εκεί με πολλές εκπλήξεις. MILKO και Αθλητισμός πάνε μαζί, γιατί το MILKO δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Στο τουρνουά οι ομάδες που θα διαγωνιστούν θα χωριστούν σε επτά κατηγορίες και κάποιοι από τους νικητές θα έρθουν αντιμέτωποι στην πανηγυρική λήξη του τουρνουά με επαγγελματίες μπασκετμπολίστες μεταξύ των οποίων θα είναι ο Διαμαντίδης, ο Σπανούλης, ο Παπαλουκάς, ο Φώτσης, ο Τσαρτσαρής και ο Ντικούδης.

Επίσης, το μοναδικό αυτό μπασκετικό πάρτι θα πλαισιώσουν και καταξιωμένοι μπασκετμπολίστες σε αγώνα Baskin με την ομάδα Α.Σ «Αρίων» Χανίων, ενώ δεν θα λείπουν και κάποιοι πρωτότυποι διαγωνισμοί από το MILKO, οι νικητές των οποίων θα κερδίσουν υπέροχα δώρα. Στην λήξη του τουρνουά θα βραβευτούν σημαντικοί πρώην αθλητές του χώρου, όπως ο Φασούλας, ο Διαμαντίδης και ο Γιαννάκης.

Πίστεψε το και εσύ και έλα να ζήσεις μια ξεχωριστή εμπειρία στο Glyfada 3 on 3 International Tournament.

 

glifada3x3