Η πρώτη φάση των MILKO Τουρνουά 3×3 ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο με μεγάλη επιτυχία, και τώρα το παιχνίδι συνεχίζεται, με πολλά δώρα και μεγάλες εκπλήξεις!

Το πρώτο διπλό ραντεβού έχει κλειστεί για το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Κάτω Τιθορέας, στην Φθιώτιδα και στην Κεντρική πλατεία Αριδαίας, στην Πέλλα.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου το ραντεβού είναι στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης & Πεζόδρομος 25ης Μαρτίου και στο Κλειστό Γυμναστήριο Σκύδρας στην Πέλλα.

Η ξεχωριστή αυτή γιορτή του αθλητισμού, που διοργανώνεται σε όλη την Ελλάδα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με το Milko, ξεκίνησε στις 2 Απριλίου από τη Μεσσήνη και, μέχρι τα μέσα Ιουνίου, τα MILKO Τουρνουά 3Χ3 επισκέφτηκαν 18 περιοχές της Ελλάδας, από τις Σέρρες μέχρι το Ρέθυμνο, με τις συμμετοχές των παιδιών να ξεπερνούν τις 5.500.

MILKO και Αθλητισμός πάνε μαζί, γιατί το MILKO από τη ΔΕΛΤΑ δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Στα MILKO Τουρνουά 3×3 τα παιδιά παίζουν με τους φίλους τους, στο δικό τους γήπεδο, στο δρόμο ή όπου μπορεί να στηθεί μπασκέτα με τους δικούς τους κανόνες χωρίς στην πραγματικότητα να υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, γιατί αξία έχει το παιχνίδι και η προσπάθεια, όχι μόνο η διάκριση. Οι μικροί επίδοξοι μπασκετμπολίστες κάθε σαββατοκύριακο, πιστοί στα ραντεβού τους με την πορτοκαλί μπάλα δίνουν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό, διασκεδάζουν με την ψυχή τους, βάζουν αμέτρητα καλάθια και κερδίζουν αναμνηστικά δώρα από το MILKO.

Το μήνυμα «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ» του MILKO, ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, έτσι τα MILKO Τουρνουά 3×3 ενθαρρύνουν τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι. Μέσα στο πλαίσιο αυτό, έχουν αναδειχτεί μέχρι τώρα 20 μεγάλοι τυχεροί που το πίστεψαν και κέρδισαν 4 συμμετοχές Basketball Camps για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και 16 δωροεπιταγές αθλητικών ειδών.

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους στα επόμενα τουρνουά!

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και ηλεκτρονικά, στο:  https://www.milko.gr/basket/