Οι νέοι, απολαυστικοί, 100% φυσικοί χυμοί ΔΕΛΤΑ Smart έρχονται…στο Ψυγείο μας! Οι 100% φυσικοί χυμοί ΔΕΛΤΑ Smart αποτελούν τη νέα εξειδικευμένη σειρά προϊόντων που δημιούργησε η ΔΕΛΤΑ, διευρύνοντας τη γκάμα των προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας ΔΕΛΤΑ Smart, που είναι μελετημένα και κατάλληλα εμπλουτισμένα για να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών ανάπτυξης & εξέλιξης των παιδιών προσχολικής & σχολικής ηλικίας, στα πλαίσια μια ισορροπημένης διατροφής & ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Η νέα σειρά 100% φυσικών χυμών ΔΕΛΤΑ Smart ψυγείου αποτελείται από 3 απίθανους & γευστικούς συνδυασμούς φρούτων: Μήλο-Πορτοκάλι, Κοκτέιλ Ροδάκινο-Βερίκοκο, Κοκτέιλ Κεράσι-Φράουλα. Είναι 100% φυσικοί, χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, μόνο με τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων, εμπλουτισμένοι με βιταμίνες & ιχνοστοιχεία, σε πρωτοποριακή συσκευασία.. για ζούληγμα!!

Η ΔΕΛΤΑ, πάντα πρωτοπόρος, καινοτομεί για ακόμη μια φορά και δημιουργεί τον πρώτο παιδικό 100% φυσικό χυμό ψυγείου, ο οποίος μπορεί να διατηρηθεί έως και 6 ώρες εκτός ψυγείου, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στο παιδί να απολαμβάνει τον αγαπημένο του χυμό.. παντού, στο σχολείο, στην παιδική χαρά, στο ταξίδι..

ΔΕΛΤΑ Smart Χυμός! Είναι… για ζούληγμα !!

SMART_PSIGEIOU