Μια μοναδική εμπειρία θα έχουν την τύχη να ζήσουν οι φίλοι του MILKO και του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ANTETOKOUNBROS STREETBALL EVENT 2016, που πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των αδερφών Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Το ταξίδι ξεκίνησε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 23 Απριλίου 2016, ο δεύτερος σταθμός είναι στη Θεσσαλονίκη στις 22 Μαΐου και ο τρίτος στην Αθήνα στις 29 Μαΐου 2016.

Στα streetball events οι μικροί και οι μεγάλοι μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομάδα του Γιάννη και του Θανάση να παίζουν αντίπαλοι σε έναν ξεχωριστό αγώνα, να διαγωνιστούν σε πρωτότυπες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του αγώνα, να παίξουν με τους δυο μεγάλους μπασκετμπολίστες, αλλά και να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα MILKO υπογεγραμμένα από το Γιάννη.

Για ακόμα μια φορά το MILKO και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταυτίζονται και εμπνέουν τα παιδιά και  τους νέους να πιστέψουν στον εαυτό τους, όπως έκανε και ο Γιάννης, και με ψηλά το κεφάλι να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Άλλωστε, MILKO και Αθλητισμός πάνε μαζί, γιατί το MILKO δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Πίστεψε το και εσύ και έλα να ζήσεις μια ξεχωριστή εμπειρία στο ANTETOKOUNBROS STREETBALL EVENT 2016 ENERGIZED BY MILKO.

#PISTEPSETO &  ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ