Μαμά, μητέρα, μανούλα… Μία λέξη τόσο ισχυρή και με τόσο μεγάλη σημασία!!

Η Μητέρα είναι για όλους τους ανθρώπους μοναδική, εκείνη που είναι για πάντα δίπλα σου, σε κάθε σου βήμα, σε κάθε προσπάθεια.. να σε στηρίζει, να σε φροντίζει, να σ’ ΑΓΑΠΑ δίχως όρους! Μία αγάπη ανεκτίμητη!!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ΔΕΛΤΑ βρίσκεται δίπλα στην Ελληνίδα Μητέρα, προσφέροντας σ’ εκείνη και την οικογένεια της ό,τι καλύτερο για τη σωστή διατροφή, το γάλα, το γιαούρτι, το τυρί, το χυμό!!

Στις 8 Μαΐου, με αφορμή την Παγκόσμια Γιορτή της Μητέρας, η ΔΕΛΤΑ και τα προϊόντα βρεφικής και παιδικής διατροφής ΔΕΛΤΑ ADVANCE και ΔΕΛΤΑ SMART θα μοιράσουν στις μητέρες αναμνηστικά δώρα και στα παιδιά απολαυστικά γαλακτοκέικ ΔΕΛΤΑ SMART σε 3 υπέροχες γεύσεις. Επιπλέον, τα γάλατα ΔΕΛΤΑ ADVANCE θα προσφέρονται για ένα μήνα σε μειωμένες τιμές.

Για το τόσο ξεχωριστό αυτό γεγονός, η ΔΕΛΤΑ εύχεται στις μητέρες, την ημέρα της γιορτής τους, με ένα βίντεο γεμάτο ζωγραφιές και ευχές από παιδιά, μέσω του καναλιού Deltamoms στο Youtube (www.youtube.com), υπενθυμίζοντας σε όλους γιατί η Γιορτή της Μητέρας είναι τόσο ξεχωριστή!!

Η ΔΕΛΤΑ, πιστός σύμμαχος των Ελληνίδων μαμάδων, φροντίζει καθημερινά για τη διατροφή των παιδιών από τους πρώτους κιόλας μήνες της ζωής τους, με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, ειδικά μελετημένα και κατάλληλα εμπλουτισμένα.  Έτσι, όλες οι μητέρες μπορούν να είναι σίγουρες ότι προσφέρουν στα παιδιά τους ό,τι καλύτερο για τη σωστή σωματική και πνευματική τους ανάπτυξη!

 

 

Χρόνια Πολλά από την ομορφότερη παρέα των

DELTAmoms_LOGO_final