Τα Μεσογειακά των Goody’s Burger House προσκαλούν και φέτος τους λάτρεις των μεσογειακών, σ’ ένα ταξίδι νηστίσιμων γεύσεων! Απολαυστικές προτάσεις, με βάση  τα θαλασσινά αλλά και τα φρέσκα ψητά λαχανικά, που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και αποτελούν ιδανική επιλογή για την περίοδο της νηστείας!

Τα Μεσογειακά των Goody’s Burger House επιστρέφουν, την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου, με μία νέα πρόταση το Burger Λαχανικών με μπιφτέκι λαχανικών, ολόφρεσκη τομάτα και νηστίσιμη mayo sauce. Επίσης, οι κλασικές νηστίσιμες συνταγές, όπως  το Burger με μπιφτέκι γαρίδας, τα Γεύματα Μεσογείου με γαρίδες ή καλαμαράκια, το Club με ψητά λαχανικά, το Burger με καλαμαράκια αλλά και η Σαλάτα Κρήτης και η Caesars με γαρίδες, περιμένουν τους λάτρεις των Μεσογειακών σε κάθε Goody’s Burger House.

Αναζητήστε τα Μεσογειακά των Goodys Burger House στο κοντινότερό σας κατάστημα αλλά και στο σπίτι ή στο γραφείο μέσω της υπηρεσίας Delivery στο 18365, online στο goodysdelivery.gr ή μέσω του goodys app!

Ακόμα μια χρονιά, η παράδοση εξελίσσεται με τα Μεσογειακά των Goody’s Burger House προσφέροντας τις πιο γευστικές νηστίσιμες προτάσεις!