Τρία βραβεία για τα λανσαρίσματα των νέων της προϊόντων απέσπασε η Δέλτα στα πλαίσια του 15ου συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων, που διοργανώθηκε από το περιοδικό Sales Marketing & Βusiness Review. Τα βραβεία αφορούν στα καλύτερα λανσαρίσματα για το 2015 στις κατηγορίες προϊόντων «Μπάρες Δημητριακών», «Ενεργειακά ποτά» και «Ready-to-Drink Coffee».

Το βραβείο καλύτερου λανσαρίσματος για την κατηγορία «Μπάρες Δημητριακών» απέσπασαν οι νέες μπάρες  δημητριακών Vitaline της ΔΕΛΤΑ. Οι νέες μπάρες Vitaline, σε 3 γεύσεις (απολαυστική σοκολάτα, γευστικά κόκκινα φρούτα και αρωματικό βερίκοκο), έχουν χαμηλές θερμίδες και είναι το ιδανικό σνακ για όσους θέλουν να απολαμβάνουν μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή με 4 δημητριακά, πλούσια σε φυτικές ίνες.

Στην κατηγορία Ενεργειακά Ποτά, η Δέλτα απέσπασε το βραβείο με το νέο VIBE από τo LIFE. Ένα ενεργειακό ποτό με χυμό φρούτων, φυσική καφεΐνη, γκουαρανά και βιταμίνες που δίνει φυσική ενέργεια για όλη την ημέρα, από το πρωί ως το βράδυ, με τον πιο δροσιστικό και γευστικό τρόπο. 3 φρέσκιες γεύσεις που τονώνουν σώμα και μυαλό: Vibe Raspberry – Goji Berry, Vibe Kiwi – Starfruit και Vibe Tropical Fruits.

Τέλος, στην κατηγορία ReadytoDrink Coffee, το βραβείο απέσπασαν τα νέα ποτά με καφέ FLOCAFE ICE, σε δύο υπέροχες γεύσεις Flocafe Ice Cappuccino και Flocafe Ice Espresso Macchiato. Υψηλής ποιότητας καφές από 100% ποικιλία ARABICA, σε πρωτοποριακή, φιλική carton can συσκευασία για on the go απόλαυση, που τη βρίσκουμε σε κάθε γειτονιά και σε κάθε περίπτερο.

Τα νέα προϊόντα και τα επιτυχημένα τους λανσαρίσματα επιβεβαιώνουν την έμφαση της ΔΕΛΤΑ στην καινοτομία, με επίκεντρο πάντα τις ανάγκες του καταναλωτή και την υψηλή ποιότητα.